Geen producten (0)

 

  

Welkom bij de officiële hoofddealer van Bakfiets.nl

                                                                                                                                                                                                                                        

 

Ik (Ronald) als geboren Amsterdammer ben al heel lang bekend met deze Bakfiets. In 2003 werd ons tweede kindje geboren en kochten wij voor het eerst een bakfiets. Na vele merken geprobeerd te hebben kochten we toch de beste. Bakfiets.nl springt er uit door het zijn rijgedrag, de degelijkheid en vooral de Stabilo standaard. In 2008 werden wij officieel dealer. Met mijn kennis uit de autowereld werken wij anders dan de gemiddelde bakfietsverkoper. Zo organiseren wij elk jaar Bakfietstestdagen, leveren wij de bakfietsen die u op de tv tegenkomt en doen wij veel aan verhuur aan particulieren en bedrijven. Het voordeel voor u is dat we altijd een grote hoeveelheid bakfietsen op voorraad hebben. (minimaal 30 stuks) Hierdoor hoeven wij bijna nooit de bakfiets voor u te bestellen. Ook het ombouwen van nieuwe en gebruikte bakfietsen naar trapondersteuning doen wij in eigen beheer. Wel zo prettig als u nu wilt bakfietsen en geen weken wilt wachten.   

2018 wordt opnieuw een prachtig bakfietsjaar.

Bakfiets.nl staat niet stil en introduceert weer nieuwe modellen, onderdelen en kleuren. Vanaf heden is de Rikja leverbaar. Deze elecktrische taxi Is gemaakt voor het vervoer van volwassen en heeft daardoor vele mogelijkheden. Daarnaast wordt rond mei 2018 de Shadow leverbaar. De Shadow is het topmodel van Bakfiets.nl. Hij heeft een aluminium frame en bak waardoor hij erg licht is en heel prettig rijdt. Dat is er ook nog de nieuwe kleur Petrolblauw. Voor al in de Cruiser uitvoering is deze erg mooi.

 

 

 

Waarom bij ons een bakfiets kopen?

 1. Grootste Bakfiets.nl  voorraad van Nederland
 2. Alle modellen van Bakfiets.nl staan bij ons in de winkel                                                                                                         
 3. Standaard: Nexus 7 versnellingen en naafdynamo 
 4. Levering dezelfde dag mogelijk
 5. Levering in binnen- en buitenland
 6. Gratis Mix & Match pakket. Maak de bakfiets zoals u wilt.
 7. Eigen onderdelen site (alle onderdelen in huis)
 8. Ombouw van uw huidige bakfiets naar E-Bike.
 9. Ombouw van uw bakfiets voor b.v. de hond of trapondersteuning is geen probleem
 10. Inruil van (bak) fiets, scooter, auto of een boot is altijd bespreekbaar         

Van alle modellen hebben wij een demo bakfiets staan. U bent van harte welkom voor een proefrit.

 

Bent u op zoek naar een gebruikte bakfiets?  Bekijk dan hier ons aanbod

 

Bakfietsonderdelen:

Door de steeds grotere vraag naar bakfietsen onderdelen, hebben wij sinds kort daarvoor een eigen site. Op bakfietsonderdelen.nl kunt u alle onderdelen vinden om uw bakfiets in topconditie te houden. Deze onderdelen worden verstuurd binnen Nederland en ver daar buiten.

Mix & Match:

Maak uw keuze uit de accessoiresfolder, verzekering, sloten, kinderzitjes, bezorging, bakfiets belettering enz enz. Maak de bakfiets zoals u hem wilt en u krijgt van ons de meest aantrekkelijke aanbieding. Wilt u online bestellen? Neem dan even contact met ons op voor u persoonlijke kortingscode.

Gestolen bakfietsen?

Helaas zien wij steeds vaker deze bakfietsen aangeboden worden op Marktplaats. Let erop bij wie u koopt, beschadigingen aan het spatbord, geen jasbeschermers en een nieuw slot met ongebruikte sleutels zijn een goed aanknopingspunt. Bekijk het framenummer goed. Dit moet bij een oud model Bakfiets.nl boven het slot zijn ingeslagen of bij een nieuw model bakfiets een sticker onder de laklaag ! (er zijn namelijk al nummers gezien die zijn nagemaakt)  Als er geen origineel frame nummer in de bakfiets staat met b.v. een nummer te veel of te weinig. Dan komt dit nooit voor in het RDW of stopheling.nl register! Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Via deze link kunt u bij Stopheling.nl het framenummer controleren. Daarnaast is het mogelijk om hun app te downloaden in de app / play store zodat u het framenummer kan scannen.

Uw bakfiets verzekeren?  Dit doen wij bij de ANWB. Bent u lid? dan krijgt u van ons extra leden korting.

De ANWB (voorheen Unigarant) is een zeer solide partner voor bakfietsverzekeringen. Het grote voordeel van de ANWB is dat de bakfiets verzekerd kan worden met het standaard slot en dat er geen aanvullende voorwaarden zijn zoals: extra kettingslot of binnen plaatsing van de bakfiets. Een gebruikte bakfiets verzekeren kan natuurlijk ook. Wij sluiten hem graag voor u af. 

 

Try&Buy:

Wilt u een keer een bakfiets huren? Bij ons is dat geen probleem. De prijs hiervoor is € 35,- per dag en € 300,- borg. Bij aanschaf van een bakfiets wordt de huurprijs in mindering gebracht op de aanschafprijs. Zo beschouwd is het huren bij ons helemaal gratis. Reserveren en legitimatie verplicht.

Informatie:

 

Brochure Bakfiets.nl Nederlands   bRochure Bakfiets.nl Engels   Brochure Bakfiets.nl Duitsland

 

 • Klik op de foto's voor meer informatie over onze bakfietsen.    
 • Bekijk hier de maten van de bakfietsen.  
 • Via deze link komt u op onze fotosite waar u alle modellen en kleurencombinaties kunt bekijken.                                                                                                                                                                                                              

 

Classic ShortClassic Long Steps